Zuzana Vačková podľa webu Pluska.sk vo veku 54 rokov vzdoruje normám.
V dnešnom svete, kde sa definícia krásy často spája s vekom, Zuzana Vačková vo veku 54 rokov spochybňuje tieto normy a uchvacuje internet. Uznávaná slovenská herečka a televízna hviezda sa nedávno na Instagrame podelila o zbierku fotografií, ktoré zožali širokú pochvalu od fanúšikov a fanúšikov štýlu.

Zuzana Vačková
Článok Pluska.sk ponúka fotografie Vačkovej vo výbere trendy bikín , ktoré ilustrujú, že štýl a príťažlivosťnadčasové . Vačková, ktorá sa preslávila úlohami v slovenských televíznych seriáloch a filmoch, pôsobila živo a sebavedomo a predviedla svoje svieže telo v kúpeľoch. Obrázky nielen zdôrazňujú jej zmysel pre módu , ale aj jej pulzujúceho ducha vo veku 54 rokov.

článok Pluska.sk
Zuzana Vačková v bikinách
Zaujímavosťou fotenia bol výber plaviek značky 7SEAS Vačkovej. Sme obľúbení pre svoje zameranie na udržateľnosť a vysokokvalitné produkty. Výberom 7SEAS na fotenie Vačková nielenže predviedla svoj vycibrený módny vkus, ale zdôraznila aj svoj záväzok k ekologickým módnym praktikám.
Zuzana Vačková
Táto voľba odzrkadľuje rastúci trend, kde sa environmentálny dopad módnych výberov považuje za rovnako dôležitý ako ich vzhľad.
Ako dôkaz trvalej príťažlivosti Vačkovej a jej schopnosti motivovať a povznášať slúži článok na Pluska.sk. Prostredníctvom svojho vlastného fotenia vysiela silný odkaz o pozitívnosti tela a dôležitosti sebalásky v každom veku.
Bikiny od 7seas.
Sand Ruffle Bikini od 7SEAS spája ekologickú módu so štýlom. Je to skvelé pre každého, kto chce vyzerať dobre a zároveň pomáhať životnému prostrediu.
zdroj: Pluska.sk
10. február 2024 — Ivana Brdarska