Práve som sa vrátila z dokonalého veľtrhu plaviek v Miami a Cabane! Obidva veľtrhy boli skvelými udalosťami, ktoré nám umožnili sa ponoriť do najnovších trendov a štýlov. Prinášam vám krátky report z oboch akcií:

Miesto: Miami Beach Convention Center Datum: 8. až 10.

Tie sýte farby, inovatívne designy a nádherné materiály od rôznych značiek ma nadchli! Super šik jednodielne plavky a bikiny, bolo z čoho vyberať.

Okrem nádherných plaviek pre dámy zahrňoval veľtrh aj kolekcie pre mužov, a ja som náhodou vybrala tú najlepšiu - podrobnosti prídu neskôr.

Jedným z najlepších momentov na veľtrhu plaviek v Miami bolo stretnutie s množstvom zaujímavých návrhárov na jednom mieste, možnosťou s nimi pokecať a diskutovať o našej budúcej spolupráci. Nemôžem sa dočkať, až vám budúci rok ukážem výsledky.

Zvláštne poďakovanie potom patrí organizátorom za vytvorenie tak zábavnej a dobre zorganizovanej udalosti! Už teraz sa nemôžem dočkať budúceho roka na veľtrhu.

#MiamiSwimwearFair #Bikini #SwimwearEnthusiast #FashionForward #SwimwearTrends #MiamiBeach #SunSeaAndSand #BeachFashion #SwimwearFestival #SummerVibes #TrendyStyles #BeachBabe #FashionBlogger #BikiniBoutique

24. jún 2023 — Hamza khalid